Noomi astutettu

Hain eilen Renen meille kylään. Ensin mietin, että ripottelenko omia uroksia jonnekin hoitoon, mutta koska Rene on tullut kaikkien kanssa juttuun, päätettiin yhteisymmärryksessä omistajan kanssa katsoa miten menee ja sitten tarvittaessa erottelen tai pistän omia poikia hoitoon.

Rene ja Noomi sai eilen ensitreffit Renen omalla maaperällä ja rakkautta oli kyllä heti ilmassa, mutta odotetusti (koska lauantaina proge vasta 3.2) ei nalkkiastumista. Mutta kovasti kyllä koirat heti tykkäsi toisistaan. Noomi oli heti hyvin paljon emänsä kaltainen, kun se oli Jerikolla astuttavana. Mitään käsilaukkuja ei esitelty, vaan enemmänkin kaikkia hurmaavia pyörähdyksiä ja ylipäätään tyrkytettiin itseään urokselle.

Kotimatkalla molemmat kuitenkin nukkui autossa täysin rauhassa, Noomi häkissä ja Rene takakontissa. Ihanat helpot koirat. 😊

Omista koirista Ukko ja Tyr käyttäytyi vähän huonosti, Ukko yritti nylkyttää (dominointia) ja Tyr mörisi, mutta Rene pärjäsi ihan hyvin. Pilkut meni sitten jäähylle. Jeriko sen sijaan kyllä edelleen (kuten syksyn tapaamisellakin) tuntui tykkäävän Renen energiasta. Appiukko antaa luvan. ;) Eka yö oli Renellä aika levoton, mutta tänään työpäivän aikana oli selvästi jo kotiutunut ja rento itsensä, kun tulin kotiin.

Seuraavat päivät ja kaksi yötä menikin sitten todella rennoissa merkeissä, niin kuin Rene olisi asunut meillä aina. Rene sai jopa Tyrin ja Jupiterin rentoutumaan ja leikkimään kanssaan.


Astumisissa ei nokka kauaa tuhissut, kun Noomi otettiin autosta ja koirat oli jo nalkissa. Kaksi nopeasti suoritettua astumista siis peräkkäisinä päivinä. On se helppoa, kun hyvällä sukupuolivietillä varustetut uros ja narttu tapaa oikeina päivinä. 😍





Jälkileikkejä. 😁



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Noomin pentuesuunnitelma

Noomin nosework startti ja Renen nousu agilityn 2-luokkaan